SemerkanD Forum
SemerkanD Radyo Forum Hoşgeldiniz
SemerkanD Forum
SemerkanD Radyo Forum Hoşgeldiniz
SemerkanD Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Radyo Forum Sizin siteniz Menzile giden yol

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapRadyo Sohbet

SENİN TAHTA PERDENE KOYDUĞUM ÇİVİ İÇİN BENİ AFFET

YazarMesaj
seyyah
Teğmen
Teğmen
seyyah

SENİN TAHTA PERDENE KOYDUĞUM ÇİVİ İÇİN BENİ AFFET Empty
MesajKonu: SENİN TAHTA PERDENE KOYDUĞUM ÇİVİ İÇİN BENİ AFFET   SENİN TAHTA PERDENE KOYDUĞUM ÇİVİ İÇİN BENİ AFFET Icon_minitimeSalı 23 Ara. - 16:49

Kötü karakterli bir genç varmış. Bir gün babası ona çivilerle dolu bir torba vermiş ve "arkadaşların ile tartışıp kavga ettiğin zaman her sefer bu tahta perdeye bir çivi çak" demiş.

Genç, ilk günde tahta perdeye 37 çivi çakmış. Sonraki haftalarda kendi kendini kontrol etmeye çalışmış ve geçen her günde daha az çivi çakmış. Nihayet bir gün gelmiş ki, hiç çivi çakmamış. Babasına gidip söylemiş. Babası onu yeniden tahta perdenin önüne götürmüş ve gence "bugünden başlayarak tartışmayıp kavga etmediğin her gün için tahta perdelerden bir çivi çıkart (sök)" demiş.

Günler geçmiş. Bir gün gelmiş ki çakılan tüm çiviler geri çıkarılmış. Babası ona "aferin iyi davrandın ama bu tahta perdeye dikkatli bak. Artık çok delik var ve geçmişteki gibi güzel olamayacak" demiş.

Arkadaşlarla, kardeşlerle tartışıp kavga edildiği zaman kötü kelimeler söylenilir. Her kötü kelime bir yara(delik, iz)bırakır. Arkadaşına bin defa kendisini affettiğini söyleyebilirsin ama bu yara, bu iz aynen kalacak (kapanmayacaktır).
http://www.akabefm.tr.cc

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sana değer veren kişinin peşinden git;çünkü o senin, karanlıklarını aydınlatan bir ışık olur...
» Sana değer veren kişinin peşinden git;çünkü o senin, karanlıklarını aydınlatan bir ışık olur...
» SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
» Kanserden korunmak için‏
» ALLAH(c.c) için Öğrenmek...!!!