SemerkanD Forum
SemerkanD Radyo Forum Hoşgeldiniz
SemerkanD Forum
SemerkanD Radyo Forum Hoşgeldiniz
SemerkanD Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Radyo Forum Sizin siteniz Menzile giden yol

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapRadyo Sohbet

guzellik kremi

YazarMesaj
seyyah
Teğmen
Teğmen
seyyah

guzellik kremi Empty
MesajKonu: guzellik kremi   guzellik kremi Icon_minitimeSalı 23 Ara. - 17:28

Televizyon spikeri, kameraman arkadasi ile geldigi süpermarkette canli bir röportaj yapiyordu. Spiker, cevresinde ki hanimlari süzdükten sonra, elindeki mikrofonu genc bir kiza uzatarak;
-Sayin bayan, dedi. Güzellik konusunda tarafsiz bir arastirma yapiyoruz. Özellikle cilt güzelliginizi neye borclu oldugunuzu sorabilir miyim?
-Kiz kot pantolonuna kadar sarkan saclarini geriye atip bakislarini devirirken;
-Henüz Yeteri kadar para kazanamadigim icin cildime salatalik kabuklari yapistiriyorum, dedi. Arada bir de salatalik kremi kullaniyorum. Bu yüzden de parliyor elbet.
- Spiker, genc bir kadina dönerek;
- Ya siz hanimefendi, diye sordu. Sizin de cildiniz cok bakimli görünüyor.
- Kadin, kendinden emin;
- Ben, pahali bir Cilt Bakim Seti ne sahibim, dedi. Düzenli olarak sabah-aksam kremleyip nemlendiririm.
- Orta yasli biri araya girerek; -Vaktiyle ben de öyle yapmistim kizim, dedi. Ama cildimin nemi fazla kacmis olmali ki, 3-5 sene sonra islak camasir gibi asagi sarkti.
- Spiker, kadinin sözlerini gecistirmek geyesiyle lafi kivirtarak;
-Iyi ama hanimefendi cildiniz fena görünmüyor ki.
- Kadin, boynundaki fulari cözüp dikisleri gösterirken; -Estetik ameliyat diye birsey duymadin galiba, diye cikisti. Cildimi gerdirmek icin az mi bicak altina yattim ben?
- Spiker, bir anda berbat olan röportajini nasil noktalayacagini düsünürken, marketin raflarina mal dolduran yasli kadini farketti. Spiker, calistigi televizyona boy boy reklam veren kozmetik firmalarini daha fazla kizdirmamak gayesiyle ister istemez o tarafa yönelerek;
- Teyzecigim, dedi. Cilt bakimi konusunda arastirma yapiyoruz. Siz, ilerlemis yasiniza ragmen bu kadar güzel kalan cildinize hangi kremi sürüyorsunuz?
- Yasli kadin, basörtüsünü biraz daha sikarken, hafifce gülümseyip;
- Ben yüzüme krem falan sürmem, dedi. Ama yüzümü seccadeye sürerim;

http://www.akabefm.tr.cc

guzellik kremi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» DOGAL GüZELLiK SIRLARI