Esselamu aLeykum.benim buguN ögrendigim bir kampanyadan bahsetmek istiyorum beLki biLeNLer vardır ama beNim cahiLLigime veriN buguN haberim oLdubu koNu ile iLgili bir haberi okumaNız içiN aşagıya kopyalıyorum
‘Askıda Ekmek’ kampanyasıyla KÜ Gönüllüleri İstanbul’da ilk defa maddi durumu kötü olan insanlarımıza ekmek yardımında bulunuyor. Gönüllü müşterilerimiz bu projeyle beş ekmek parası verip ikisi askıya diyor. Beyaz tahtaya iki ekmek askıda yazılıyor. Onu da ihtiyacı olan alıp gidiyor. Kimse kimseyi tanımıyor. Ekmeği bağışlayan toplumsal sorumluluğunu yerine getiriyor, alansa gururu incinmeden ihtiyacını gideriyor.
KÜ Gönüllüleri tarfından başlatılan bu sosyal yardım hareketi, başkalarına yayıldıkça güçlenecek nitelikte. Gönüllülerimiz bu bilinçle, Vehbi Koç Vakfı Lisesi’nden 40 öğrenciye sosyal sorumluluğun önemini öğreten bir eğitim düzenledi ve bu eğitimde “Askıda Ekmek” kampanyasını onlara iletti.
eger sizde böyLe bir kampaNya ya katıLmak isterseNiz bakkalınıza fırıNınıza marketiNize gidip demeNiz gerekeN tek şey.kampaNyayı açıkLamak ve aLdıgınız ekmekten 1 2 ekmek fazLa para vererek o ekmekLerin ihtiyac sahipLerine uLaşmasını sagLamak bu kadar.buyruN başLıyalım inş.bismillah.
Ve EFendimiz aleyhisseLamıN bir hadis_i şerifi ni hatırLatmak isterim
komşusu aç iKen keNdisi tok yataN bizdeN değiLdir
Alıntı konu emeği geçenlerden rabbim rağziolsun...