SemerkanD Forum
SemerkanD Radyo Forum Hoşgeldiniz
SemerkanD Forum
SemerkanD Radyo Forum Hoşgeldiniz
SemerkanD Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Radyo Forum Sizin siteniz Menzile giden yol

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapRadyo Sohbet

*^*ateist*^*

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

*^*ateist*^* Empty
MesajKonu: *^*ateist*^*   *^*ateist*^* Icon_minitimeC.tesi 29 Ağus. - 13:08

Bir ateist ormanda geziyormus.Doga ne güzel agaclar, çiçekler,renkler yaratmiş diye düsünerek dolaşirken ,aniden önüne vahşi bir ayı çikmiş.Ayıyı gören ateist korkup kaçmaya başlamiş.Fakat ayı onu tutup altına almiş.

Pencesini kaldırıp tam adama vurmak üzereyken ateist can havliyle ‘ALLAHIM YARDİM ET’ demiş.Bir anda hersey donmus ,nehir akmaz rüzgar esmez yapraklar kımıldamaz olmuş.Ayı da pencesi havada dona kalmiş.

O sıra da hemen yani başinda bir işk belirmiş.işigin içinden bi ses soyle demiş: hani sen tanrıtanimazdin,ne oldu şimdi.?

Ateist biraz utanarak başini öne egmiş.işiktaki ses devam etmiş.Hadi dile benden ne dilersen,kabul edilecektir.

Ateist:ben şimdi iman ettim desem olmaz ama bu ayı iman ederse belki benim kurtulma şansim olur ,ben ayının iman etmesini istiyorum demiş.

Isıktaki ses dilegin kabul olacaktır dedi.

O anda rüzgar esmeye nehir akmaya yapraklar kımıldamaya baslamiş.sonra ayının pencesi inmiş.ardindan ayı iki pencesini göge kaldırarak şöyle dua etmiş.

ALLAHım sana iman ettim,senin rızan için oruç tuttum,senin rızkınla orucumu açiyorum.AMİN.
https://semerkand.yetkinforum.com

*^*ateist*^*
1 sayfadaki 1 sayfası